Cube Media Advertising  va pune la dispozitie o varietate de folii pentru decorari geamuri.
Oferim diverse modele, texturi si culori diferite si realizam decorari dupa design personalizat. Geamurile pot fi decorate in functie de rolul salii sau de stilulului in care este mobilat spatiul ce se doreste decorat. Decorarea se realizeaza in functie de paleta de culori predominanta si respectand liniile generale din interiorul cladirii.

Folie autocolant pentru geamuri decorate Oracal 8710 Dusted Glass Cal cu efect de geam mat sablat

Geamurile decorate cu folie adeziva sunt o solutie ingenioasa si creativa pentru a proteja o camera sau un birou de soare puternic sau de priviri nedorite si ofera intimitate fara costuri ridicate. Personalizati-va incaperea si spatiul, camera sau biroul in care va petreceti o mare parte din timp, cu geamuri cu folie adeziva. Recomandam folia Oracal 8710 Dusted Glass cu efect de geam mat sablat pentru birourile realizate intr-un stil clasic sau sobru. Acest tip de folie cu efect de geam matuit este folosit pentru astfel de tip de cladire, iar decorarea geamurilor este simpla, dar ofera intimitate spatiului fara sisteme complexe de jaluzele sau obloane. Folia Oracal 8710 este disponibila in culoare gri translucent ce creaza un efect de geam acoperit de gheata.
Recomandam folia Dusted Glass cu efect de sticla sablata pentru orice suprafata vitrata acolo unde se doreste mentinerea unei atmosfere clasice.

Folie autocolant pentru geamuri decorate Oracal 8510 Etched Glass Cal cu efect de geam satinat

Pentru proprietarii de salon de infrumusetare sau birouri cochete, recomandam folia Oracal 8510 Etched Glass Cal pentru aplicatii speciale ce se poarta in ultima vreme pe geamuri si vitrine mari. Folia are suprafata satinata si inlatura reflexiile de lumina nedorite. Folia pentru geamuri este disponibila varianta cu granulatie fina sau grosiera si in culori cu nuante de argintiu si auriu.
La decorarea de vitrine sau fatade se foloseste autocolant printat sau autocolant mat cu efect sablat, iar decuparea se realizeaza pe  cutter/plotter . Decorarea si aplicarea autocolantului se poate realiza direct pe vitrina de sticla. Dupa caz, construim o structura sau un panou de sustinere. Decorarea de vitrine din sticla poate fi executata atat pe interior cat si pe exterior .
Pret decorare vitrina, geam, sticla de la 10 Euro + TVA/mp
Folia cu efect de sticla satinata atrage privirea mai ales cand este decupata si taiata in forme curbate cu grafica de calitate ce creaza o atmosfera eleganta si un ambient placut.