Podea Decorate si decorari podele
Oferim servicii de decorari podele si cele mai ieftine metode de publicitate Indoor!!! Acest gen de reclama in interiorul magazinelor sau complexurilor comerciale, au un impact foarte mare in randul clientilor. Acestia pur si simplu vor fi atentionati asupra unor oferte la anumite rafturi sau vor fi directionati catre iesire sau intrare cu ajutorul acestor inscriptionari pe podea.
Folia pentru podele decorate este creata special pentru aplicatii grafice pe podele (floor graphics). Folia de podea are pigmentul dens ceea ce o face total opaca. Opacitatea foliei de podea o recomanda pentru o varietate larga de aplicatii pe pardosele si podele. Folia pentru podele decorate trebuie sa fie laminata cu o folie de protectie din seria 255AS sau 250AS. Foliile sunt mate si aderente si nu permit accidente de alunecare dar. Folia decorativa de podea poate crea si controla ambientul si are rol informativ puternic daca este plasat strategic cu mesaje sugestive.
Reclama indoor pe podelele in magazinele sau complexuri comerciale are un impact foarte asupra clientilor. Inscriptionarile pe jos faciliteaza directionarea clientilor catre intrare sau iesire, atentionarea si informarea clientilor asupra ofertelor din raft. Clientii sunt constientizati de mesaj prin inscriptionarile de pe podea.
Reclama indoor pe podea e foarte simplu de realizat si este fata de orice alta reclama indoor cu 50% mai eficienta. Mesajele de pe podea sunt o metoda de reclama mai eficienta si mai ieftina cu impact puternic.