Firma Luminoasa sau Caseta Luminoasa

Practic, acelasi lucru, insa cu intelesuri diferite.
Firma luminoasa este de fapt, o reclama publicitara , care poate fi executata in orice forma sau dimensiune. Practic, firmele luminoase sunt niste volumetrii, care pot avea intre 20 si 250 mm grosime, ele fiind proiectate atat pentru a putea fi expuse pe fatadele cladirilor, cat si de sine statatoare.
Firma luminoasa a fost dintodeauna cea mai la indemana metoda de a atrage atentia. Firma luminoasa este vizibila atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte.

Principalele avantaje ale firmelor/casetelor luminoase sunt urmatoarele:
– Creste vizibilitatea datorita iluminarii uniforme si a luminii puternice
– Schimbare fete/mesaje fara costuri mari.
– Illuminate cu tehnologie LED cu lupa , cea mai moderna, economica, fiabila si uniforma, care reduce consumul cu pana la 70% fata de clasicele tuburi fluorescente.
– Automatizare: Programabila sau cu sensor de lumina crepuscular.
– Durata de viata de peste 7 ani.
Structura acesteia poate fi plana, dubla fata, curbata, convexa, triunghiulara, hexagonala, etc.

Casetele luminoase, au aceleasi particularitati ca si firme luminoase, insa in general formele acestora sunt ale unui paralelipiped dreptunghic, care uneori in functie de situatie pot fi amplasate si e o fatada usor curbata.

Materialele din care se realizeaza casetele sau firmele luminoase se aleg in functie de destinatia acestora, atat pentru interior cat si pentru exterior.
Casetele luminoase de exterior cat si cele de interior, se pot realiza din materiale precum : Alucobond, BOND, Plexiglass, Lemn, PVC, Alama, ALuminiu, Metal, Poliplan/Prelata, insa de cele mai multe ori din profil special de Aluminiu.

Finisajele pot fi alese in functie de locatia si amplasarea casetelor.
Se poate opta pentru material mate, lucioase, opace, translucente, etc.
Personalizarea / Decorarea se poate realizeaza cu :
– Autocolant translucent
– Plexiglass colorat in masa ( peste 30 nuante)
– Poliplan imprimat cu autocolant cutterat, sau printat cu cerneala polimerizabila UV
– Imprimare directa cu cerneala polimerizabila UV ( durata de viata de peste 10 ani)

Clasificarea caseteleor si a firmelor luminoase se imparre dupa cum urmeaza:

– Caseta luminoasa simpla fata
Fața casetei luminoase este paralelă cu peretele suport și poate fi confecționată dintr-o multitudine de materiale. Este montată direct pe perete, astfel că este vizibilă o singură față.

– Caseta luminoasa dubla fata cu prindere in consola
Casetele luminoase cu doua sau mai multe fete de afisare sunt solutia ideala pentru atingerea vizibilitatii din doua, sau mai multe sensuri. Casetele luminoase in consola, sunt cele mai potrivite deoarece ofera un puternic impact vizual atat noaptea, cat si pe timpul zilei, datorita pozitionarii perpendiculare pe directia de mers.

Dispunem de toate resursele, pentru a realiza, transporta si monta intr-un timp foarte scurt orice tip de firma sau caseta luminoasa. Totul se produce in HOUSE, cu utilaje proprii, ceea ce va ofera garantia pretului corect, cat si a lucrului bine executat.
Simulare grafica GRATUITA, pentru a intelege mai bine produsul, cat si dimensiunile/raportul fata de suprafata de amplasare.

Casete luminoase

Casete luminoase

Caseta luminoasa in consola / Dubla fata

Casetele luminoase cu doua sau mai multe fete de afisare sunt solutia ideala pentru atingerea vizibilitatii din doua, sau mai multe sensuri. Casetele luminoase in consola, sunt cele mai potrivite deoarece ofera un puternic impact vizual atat noaptea, cat si pe timpul zilei, datorita pozitionarii perpendiculare pe directia de mers.

Casetele pot fi fabricate din aproape orice material rezistent la exterior. Ele pot avea cadru din otel, aluminiu, sau din Alama. Firma luminoasa cu doua fete, poate fi realizata in totalitate din bond, plexiglass, Lemn, tabla metal sau alama, etc. Pentru o rezistenta indelungata cadrele le vopsim in camp electrostatic.

Casetele luminoase pot fi prevzute cu senzor cu fotocelula ( senzor de lumina) , care poate fi reglat pentru a alimenta instalatia electrica in functie de lumina de afara. Partea de iluminare se realizeaza din module LED cu lupa, create special pentru a fi dispuse perimetral. Este cea mai moderna, economica, uniforma si fiabila solutie de iluminat, conforma cu reglementarile UE.

Personalizarea se poate face in mai multe variante:
Poate fi printat / imprimat direct pe material rigid ( bond, plexiglass, aluminiu, alama, metal, forex, PVC, autocolant Translucent, Transparent, etc), sau pe material textil ( Poliplan, poliplan backlite, panza, polyester, etc). Personalizarea se realizeaza cu cerneluri originale AGFA, polimerizabile UV, sau cu cerneluri originale EPSON, UltraChrome Gs2.
Autocolantul poate fi decupat pe Cutter Plotter. Pentru casetele luminoase, autocolantul folosit este Oracal din Seria 8500.

Casetele luminoase se pot executa in diferite forme, materiale, marimi si grosimi.

Dispunem de toate resursele, pentru a realiza, transporta si monta intr-un timp foarte scurt orice tip de firma luminoasa. Totul se produce in HOUSE, ceea ce va ofera garantia pretului corect, cat si a lucrului bine executat.

Simulare grafica GRATUITA, pentru a intelege mai bine produsul, cat si dimensiunile/raportul fata de suprafata de amplasare.