Folie Antiefractie

Folia antiefractie ofera urmatoarele avantaje:

 • folie de protectie certificata clasa de securitate 2 si 3
 • risc redus la intrarii prin efractie so la spargerile accidentale
 • chiar si dupa ce este spart, geamul ramane impenetrabil
 • foliile de protectie sunt la fel de sigure ca grilajele de fier care se pun la usile sau ferestrele cu geam
 • rezistenta la lovirea cu sticle incendiare, explozibil, pietre, caramizi  si alte obiecte grele
 • evitarea ranilor cauzate de cioburi si sticla sparta
 • folia anti-efractie poate fi folosita pentru orice tip de geam
 • folie cu grad de protectie 98% pentru razele ultraviolete
 • risc scazut la intrarea prin efractie sau la rani cauzate de sticla sparta
 • folia protejeaza fonic si absoarbe undele  de soc cauzate de accidente si explozii
 • folii antiefractie acreditate si certificate in conformitate cu standardul DIN EN 356E

Folie antiefractie pentru securizare geamuri

Foliile antiefractie pentru geamuri, montate pe suprafata din interior a geamurilor din autovehicule sau de pe cladiri protejeaza bunurile si impiedica tentativele infractorilor de a patrunde prin efractie, diminueaza efectele exploziilor, dar scad si probabilitatea de ranire cu sticla sparta. Folia antiefractie constituie o „protectie invizibila” a geamului daca este montata profesional.
In orice cladire, casa sau apartament, protejarea punctelor slabe este esentiala. Usile si ferestrele reprezinta vulnerabilitatea securitatii apartamentelor si cladirilor. Geamurile si usile sunt cele mai expuse la o tentativa de intrare prin efractie.
Instalarea unor geamuri antiefractie poate fi foarte scumpa si complicata. Foliile antiefractie sunt o metoda mai eficienta si mai simpla, necesar fiind doar aplicarea foliei antiefractie pe geamurile si usile cu geam existente.
Legea nr. 333/2003 republicata in 2014 introduce subiectul obligativitatii montarii foliilor antiefractiein toate spatiile comerciale cu suprafete vitrate, in care sunt depozitate marfuri sau unde se lucreaza cu numerar. Prin urmare, noi va sfatuim sa luati toate masurile de protectie si sa va mentineti mereu la curent cu ultimele noutati.

Cele mai expuse zone ale unei cladiri sunt ferestrele sau usile si reprezinta de cele mai multe ori o tinta usoara, atat pentru tentativele de efractie cat si pentru actele de vandalism. Protejarea punctelor slabe este cruciala, iar pentru aceasta solutia eficienta si necesara consta in montarea foliilor antiefractie alaturi de multiplele lor beneficii.

Pe langa avantajele financiare evidente ale montarii foliilor antiefractie, comparativ cu inlocuirea geamurilor cu unele destinate aceluiasi scop, acestea prezinta nenumarate caracteristici utile. Aici facem referire cu precadere la protectia fata de cele mai uzuale forme de atac: pietre, rangi, sticle incendiare, explozibil, etc.

Datorita acestei folii, sticla actioneaza ca o bariera impenetrabila dupa spargere iar infractorii nu pot patrunde in cladire. Chiar si atunci cand sticla se sparge, cioburile raman prinse in folie impiedicand accesul in interior. Avantajul major in cazul distrugerii accidentale a geamului este si acela ca scade riscul ranilor cauzate de spargerea sticlei.

Intretinerea si curatarea este una facila prin curatare cu solutii  lichide si neabrazive pe baza de sapun si apa. Nu va recomandam folosirea solventilor sau substantelor chimice.

Preţ: de la 30,00 € fără TVA (inclusiv montajul)