Colantari si Inscriptionari Auto | Productie Publicitara| CubeMedia

CUBE Media ofera servicii de colantare si inscriptionari autoprint indoor / print outdoorreclame si casete luminoase, Panouri stradale, Litere Volumetrice din Polistiren sau Aluminiu, dar  in special colantare auto, colantari taxi, inscriptionari auto profesionale si reclame luminoase. Folosim materiale de cea mai buna calitate si cerneala originala dye ink, solvent sau ecosolvent  si ne specializam in servicii de productie publicitara. Colantarea, inscriptionarea si imprimarea se realizeaza in atelier propriu cu profesionisti cu experienta ce garanteaza servicii de calitate.

Oferim in Bucuresti, Sector 5,  zona 13 Septembrie / Prosper consultanta, executie de colantare auto ieftina si inscriptionare mesaje publicitare pentru autoutilitare si masini de transport. Pentru masini de lux oferim colantare de faruri si stopuri. Pentru automobile sport avem solutii inedite de colantare si stickere autocolante.

Colantari si Inscriptionari Auto | Productie Publicitara| CubeMedia

Colantari, Infolieri, Inscriptionari, Autocolant Printat

Executam Colantari si Inscriptionari Auto,  print indoor si outdoor pentru reclame,  mesaje publicitare pe hartie, poliplan sau alte materiale publicitare, pentru tipar digital/offset. Pentru a servi nevoile de expunere ale clientilor nostri oferim panouri publicitare indoor si outdoor , sisteme expozitionale pentru targuri si expozitii. Afisati reclama ieftin si eficient folosind variante de sisteme de expunere popup display sau rollup display. Daca doriti multe pliante publicitare sau flyere va punem la dispozitie si mese de sampling sau un desk expozitional pentru clienti.

Pentru realizarea colantarilor, inscriptionarilor si a neutralizarilor  CubeMedia dispune de un spatiu de aprox. 100 mp.
Colantari si Inscriptionari Auto.
Se pot realiza cu folie mata, lucioasa, reflectorizanta, imitatie carbon, si multe alte texturi.
Pentru realizarea materialelor publicitare cat si pentru Colantari si Inscriptionari Auto, Cube Media, dispune de echipamente proprii. (Laminator, Cutter Plotter, Plotter Ecosolvent, Plotter UV, CNC Polistiren, etc.)
In atelierul nostru colantarile si inscriptionarile se realizeaza la o temperatura optima, cea recomandata de producatorul materialelor.

Cel mai important pentru CubeMedia este clientul, motiv pentru care orice colantare efectuata  de catre noi are cel putin 12 luni garantie.

Colantari  Auto Pret          : de la 12 euro + tva/mp

Inscriptionari  Auto Pret: de la 12 euro + tva/mp

Asadar, CubeMedia asteapta cererile dvs. de oferta.

[widgets_on_pages id=”page left”][widgets_on_pages id=”page right”]
CubeMedia
[widgets_on_pages id=3]