Mese Sampling pentru produse si campanii publicitare

Cube Media Advertising executa  mese de sampling de diferite dimensiuni si forme. Mesele de sampling sunt necesare pentru prezentari, targuri, expozitii, informare sau promovare produse. Acestea se pot personaliza cu autocolant si le putem folosi ori de cate ori este nevoie, fiind usor de montat si demontat, iar autocolantul se schimba la fel de usor. Mesele de sampling sunt realizate din forex de diferite grosimi, ce poate fi ondulat dupa forma finala dorita.
Mesele de sampling folosite in cadrul unor targuri si expozitii prezinta un avantaj mare datorita personalizarii lor pe toata suprafata, avand un impact aproape la fel de bun ca a unui banner roll-up. (pentru mostre  ce dau astfel ocazia consumatorului de a incerca, de a beneficia  gratuit de anumite  produse). Cu ajutorul meselor pentru sampling  producatorul isi poate testa in mod direct produsul, fiind fata in fata cu un potential client, putand  analiza astfel reactia, precum si gradul de satisfactie,  al acestuia.
se pot realiza intr-una din cele 3 forme:

  • Masa sampling dreptunghiulara
  • Masa sampling semirotunda
  • Masa sampling ovala

Sisteme expozitional;eFoarte utile in derularea promotiilor sau campaniilor publicitare pentru produsele dvs., aceste mese promotionale sunt realizate din PVC termoformat, rezistent la factori mecanici si in acelasi timp foarte usor de manevrat