Un ‘panou stradal tip A’ sau un ‘people stopper’ (care opreste oameni) sau popular  Capra,  este un panou publicitar care poate fi asezat in fata magazinului pentru afisaj si este realizat din profil de aluminiu in forma de “A”.
Panourile stradale sunt foarte usor de utilizat datorita sistemului clickframe pentru rame iar schimbatul imaginilor se face imediat. Ramele din aluminiu sunt rotunjite la partea din exterior pentru a se putea imbraca in autocolant printat cu diferite modele pentru ornament iar partea din interior este dreapta pentru a tine printul fixat.
Panoul stradal tip A are spatele ramei realizat din PVC rigid si rama ‘click’ din profil de aluminiu eloxat de 32 mm sau 25 mm. In partea inferioara colturile ramelor sunt drepte, iar in partea superiora colturile sun rotunjite, pentru imbinare folosind coltare ornament.
People Stopper se refera la un panou mobil pentru sisteme de afisaj tip ‘A’. Panoul este realizat din profile de aluminiu eloxat, iar schimbarea printurilor din interior se poate face doar in cateva momente prin sistemul click pentru rame.

Avantaje publicitate cu panou stradal tip A

Printre principalele avantaje ale people stopperului includem faptul ca este usor de manevrat prezinta doua fete de afisare, printul se poate alege dintr-o multitudine de materiale, ofera o calitate extraordinara a imaginilor  si poate fi utilizat in diferite scopuri cum ar fi: decorare, marketing, promovare etc.
Panoul stradal tip A prezinta o imagine clara si  este vizibil chiar si de la distanta. Panoul stradal tip A are o durabilitate foarte buna atat la agentii externi cat si la factorii mecanici iar designul poate fi personalizat cu combinatii de culori si modele
Panoul publicitar stradal tip ‘A’ sau ‘People Stopper’ poate fi utilizat pentru o gama larga de aplicatii in hipermarketuri la targuri, la expozitii, la evenimente de prezentare de oferte si in diverse puncte de vanzare.