Oferim servicii de imprimare pe autocolant si comercializam autocolant imprimat. Cube Media va ofera servicii de print indoor pe autocolant si pe o gama variata de materiale, in functie de aplicatia dumneavoastra, de la hartie fotografica, pana la materiale speciale: canvas, pentru realizarea de: afise, postere, stick-ere, bannere, filme translucente pentru casete luminoase,  standuri expozitionale, panouri publicitare, sisteme expozitionale: roll-up, pop-up, etc.
Serviciul nostru de print si imprimare autocolant indoor, datorita tehnologiei de printare cu cerneala originala ink-jet, pe baza de pigment UV CANON LUCIA si a rezolutiei de 2400 DPI reali, precum si a utilizarii celor mai bune suporturi media, ofera calitate la superlativ.
Asiguram cea mai buna calitate a printului indoor de mari dimensiuni pe autocolant, pentru realizarea de afise, postere, autocolante, decor de vitrine, decor interior, reproduceri de arta, canvas print!
Oferim serviciile noastre de print pe autocolant in Bucuresti, la cea mai buna calitate ( 2400dpi, imprimanta cu 6 culori) si cele mai bun pret, in vederea decorarii vitrinelor si punctelor de vanzare, standurilor informationale si a interioarelor.