Autocolant imprimat de Cube Media Advertising. Oferim servicii de print indoor pe o gama variata de materiale, in functie de aplicatiile dumneavoastra, de la hartie foto, pana la autocolant si materiale speciale, gen canvas, pentru realizarea de:  afise, postere, stick-ere, bannere, filme translucente pentru casete luminoase, panouri publicitare, standuri expo, sisteme expo: pop-up, roll-up, etc.
Serviciul nostru de print indoor, datorita tehnologiei de printare cu cerneala originala ink-jet, pe baza de pigment UV CANON LUCIA si a rezolutiei de 2400 DPI reali, precum si a utilizarii celor mai bune suporturi media, ofera calitate la superlativ.
Va asiguram cea mai buna calitate a printului indoor pe autocolant de mari dimensiuni, pentru realizarea de afise, postere, autocolante, decor de vitrine, decor interior, reproduceri de arta, canvas print!
Va oferim serviciile noastre de print, la cea mai buna calitate ( 2400dpi, imprimanta cu 6 culori) si cele mai bune preturi, in vederea decorarii vitrinelor si punctelor de vanzare, standurilor informationale, interioarelor.