Print outdoor si indoor pe hartie fotografica. Print hartie foto pentru postere si bannere publicitare.
Realizam print hartie foto pe material de diverse latimi si grosimi folosit, in special, la printarea afiselor publicitare. Hartia foto poate rezista la umezeala fara aplicarea unui autocolant transparent deasupra printului (hartie foto laminata).
Hartia foto mata este o hartie speciala folosita atat pentru indoor cat si pentru exterior, ce permite printuri de calitate fotografica.
Printul pe hartie foto mata de exterior se bazeaza pe contactul vizual de aproape, de aceea folosim echipamente de cea mai buna calitate pentru a va oferi culori exceptionale si o rezolutie de 1440 dpi.
Printul pe hartie foto mata de exterior se poate realiza pe latime de 1270mm.
Hartie fotografica importata de noi este o hartie mata de calitate premium, de un alb stralucitor, foarte consistenta. Hartia fotografica imprimata cu cerneluri pe baza de ecosolvent rezista foarte bine la exterior (la radiatii UV, apa). Rezistenta mare este data si de grosimea mare a suportului. Aceasta permite totusi uscarea rapida a cernelii pe baza de ecosolvent, asigurand culori extrem de vii si cu rezistenta indelungata in timp.
Print-ul pe hartie foto este ideal pentru afise, postere, bannere de interior sau exterior, s.a.m.d.