RollUp: stand expozitional retractabil de dimensiuni medii. Sistemul rollup este montabil in maxim 30 de secunde. Mesajul publicitar printat pe rollup banner este fixat in partea de sus, pe bara speciala tip click, mentinandu-si pozitia tensionata cu ajutorul unui resort plasat in interiorul display-ului rollup. In timpul transportului, printul se ruleaza in suportul special din aluminiu al sistemului rollup, fiind astfel protejat de socuri sau lovituri. Printul pentru roll up se realizeaza pe polipropilena sau pe banner subtire (material special pentru rollup, care permite roluirea in interiorului sistemului roll up fara a deteriora rezistenta acestuia). Roll Up-ul se comercializeaza in husa pentru transport.
Dintre toate sistemele de expunere, rollup-ul este cel mai des utilizat. Desi exista mai multe dimensiuni pentru sistemele rollup, cel mai folosit este rollup-ul 85×200 cm.
De asemenea, printurile pot fi inlocuite pe sistemul rollup cu mare usurinta, chiar de catre client, fara a fi nevoie ca sistemul sa fie adus la noi pentru schimbarea mesajului publicitar. In plus, printul roll-up-ului se realizeaza la rezolutie de 2400 dpi